Rekordní měsíc pro HTC, příjmy činily přes 225 mil. dolarů

Rekordní měsíc pro HTC, příjmy činily přes 225 mil. dolarů
2017-07-10T09:03:03+02:00
• 10. 7. 2017
3

Společnost HTC zveřejnila své neauditované konsolidované příjmy, a to za červen 2017. Příjmy činily více než 225 milionů dolarů. Jedná se však stále o naprosto hrubé příjmy, neboť zde nejsou započítány daně, výdaje nebo jiné detaily.

Ovšem i tak je číslo stále velmi pozitivní. Firma doposud vydělala 30 biliónů tchajvanských dolarů, což znamená, že za červen se zisky navýšily o více než 20 procent. Do těchto čísel jsou započítány prodeje zařízení jako HTC Vive, chytré telefony, příslušenství a další spotřební elektronika, jako jsou fitness trackery.

Není ani tak těžké přijít na to, co stojí za tak úspěšným měsícem. Hlavním tahounem se bezesporu stalo zařízení HTC U11. Podle slov HTC již svými prodeji přeskočil HTC 10 a HTC One M9, a to ihned po prvním měsíci. HTC U11 se potýká jen s dobrými recenzemi, ale i tak se nemůže rovnat hlavnímu konkurenčnímu telefonu Galaxy S8 – jednoduše kvůli masivní popularitě jihokorejského výrobce.

Nicméně, i tak je U11 stále silné, poutavé zařízení s některými vážně unikátními vlastnostmi, včetně stlačitelných ovládacích prvků. HTC se již od začátku roku daří, každopádně červen se pro firmu stává nejlepším měsícem roku 2017.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Docela zajímavé. Až na to, že tohle Samsung vydělá každý den levou zadní.. 😁 😁

Zdeněk Koutský

VIP 10. 7. 2017, 12:05

Tak to je jasný, ale tady se spíše srovnává loňské a letošní HTC :-D

Tak to je jasné, ale Samsung je výrobce lodí, televizorů, lednic, praček a podobně….HTC vyrábí telefony a poslední dobou navíc virtuální realitu. Tady není odkud platit reklamy a marketingovou masáž jako Samsung….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat