GUG.cz po 4 letech opět pořádá #GUGTrip

GUG.cz po 4 letech opět pořádá #GUGTrip
2017-07-13T08:30:57+02:00
• 13. 7. 2017

GUG.cz, konkrétně skupina GDG Prague, která je známa pořádáním různých přednášek, hackathonů a dalších akcí, nejen pro českou vývojářskou veřejnost, opět po čtyřleté odmlce pořádá GUGTrip – trochu netradiční formát akce.

Na rozdíl od běžné večerní přednášky, nebo konferencí typu DevFest, které jsou jedno, nebo dvoudenní, je GUGTrip akce, která trvá celých 5 dnů a 4 noci, a to v přírodě. Letos se bude konat poblíž Liberce, v oblasti známé jako Benecko.

Čím je GUGTrip zajímavý a pro koho je určen?

GUGTrip je akce, která je především o zážitku. Účastníci se mohou těšit na 5 dní, kdy si odpočinou od stereotypu všedních dnů. Stejní lidé, kteří během roku s nadšením pořádají pro veřejnost odborné přednášky a konference, se rozhodli, že si také chtějí od svých stereotypů odpočinout a uspořádat pro změnu něco jiného. Na GUGTripu účastníci zažijí příběh a prožijí celou řadu aktivit. Budou mít příležitost poznat nové přátele nejen ze svého oboru.

„Za dob našeho ‘mládí’ jsme jezdili na tábory – a nebo je pro ostatní pořádali.” říká s úsměvem 29letý garant GUGTripu Tomáš Jukin a dodává: “Pro dospělé však není mnoho akcí, kam se jet pobavit jako účastník jinak než s velkým množstvím alkoholu nebo na korporátní teambuilding. A to chceme změnit.“

Skupina organizátorů z GDG Prague pod vedením Tomáše už jeden GUGTrip zorganizovala v roce 2013. Akce měla velký ohlas a účastníci i organizátoři si ji řádně užili. I proto se v GDG Prague rozhodli ji letos zorganizovat znovu.

GUGTrip je určen pro každého, kdo si chce na 5 dní odpočinout a zažít něco zajímavého. Organizátoři akce se sami také věnují svým pracovním povinnostem a proto se letošní GUGTrip bude konat od středy do neděle, konkrétně od středy 9. srpna do neděle 13. srpna 2017.

Jestli jste z podobného těsta a chtěli byste si užít akci, kterou pořádají programátoři a nadšenci z řad GUG.cz, GUGTrip je rozhodně skvělým tipem, jak si zpestřit jeden týden prázdnin.

Akce má účastnický poplatek, ten ale slouží na úhradu nákladů spojených s ubytováním, stravováním a materiálem, organizátoři pro vás akci pořádají, jako je u GUG.cz zvykem, jako dobrovolníci.

Organizátoři také na sociálních sítích prozrazují střípky příběhu, který bude účastníky akce čekat. Můžete si je přečíst na jejich twitteru @GDGPrague, nebo Facebooku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat