LeEco Le Max 2 se slevou v obchodě TomTop sponzorovaný článek

LeEco Le Max 2 se slevou v obchodě TomTop [sponzorovaný článek]
2017-07-13T00:19:42+02:00
• 12. 7. 2017
1

Internetový obchod TomTop zlevnil populární smartphone LeEco Le Max 2. Ten je nyní k dostání jen za 239,99 dolarů, tedy zhruba 5900 korun. Za tuto cenu dostane zákazník velice dobře vybavený, vzhledný a kvalitní telefon, který hravě strčí do kapsy podobně vybavenou konkurenci.

Jak již název napovídá, jde o opravdu velký telefon, disponuje totiž obřím 5,7″ displejem s QHD rozlišením (2560 x 1440 pixelů, 515 ppi). Na první pohled ale zaujme hlavně svým vzhledem – tenký rámeček a kovové šasi z něj dělají prémiový kousek s nízkou cenovkou. Výkon zajišťuje Snapdragon 820 a operační paměť o velikosti 4 GB. Telefon mimo jiné nabídne čtečku otisků prstů, 3100 mAh baterii, 64 GB interního úložiště a podporu dvou SIM karet.

Na zadní straně najdeme velice povedený 21 MPx (f/2.0) fotoaparát s optickou stabilizací obrazu a rychlým fázovým ostřením (PDAF). Co se týče konektivity, podporuje LTE sítě na těchto frekvencích: B1/B2/B3 /B4/B5/B7/B8/B12/B17. Model je k dispozici ve zlatém provedení a je dostupný v německém skladu zmíněného eshopu, díky čemuž bude doručení do ČR rychlé a především bez dalších poplatků.

Pokud máte o telefon zájem či se jen chcete dozvědět více informací, navštivte jeho produktovou stránku na webu TomTop. Cenová akce je časově omezená, takže neváhejte s případným nákupem příliš dlouho.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Skoro 16cm na délku… Ježiši, kde se taková ploutev nosí? Telefon jinak solidních parametrů, ale pokud se nepletu, nevhodný pro LTE v ČR a navíc od krachující firmy….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat