Vytříbený notebook od Chuwi sponzorovaný článek

Vytříbený notebook od Chuwi [sponzorovaný článek]
2017-06-19T11:40:40+02:00
• 19. 6. 2017

Chuwi je poměrně mladou značkou na trhu s notebooky a tablety. Nyní přichází do prodeje zcela nový laptop Chuwi s 12,3 palcovou obrazovkou a zajímavou cenou.

chuwi

Výkon za přijatelné peníze

Hledáte notebook, který zvládne základní práci, je lehký a dobře přenosný a zároveň vás nebude stát příliš velké peníze? Tak stačí si pořídit nejnovější produkt od Chuwi, který se jmenuje CHUWI LapBook 12.3. Ten disponuje čtyřjádrovým procesorem Intel N3450 Quad Core s taktem 1,1 GHz, který při potřebě většího výkonu zvládne frekvenci zvýšit na 2,2 GHz.

Operační paměť má úctyhodných 6 GB DDR3. Samotné interní úložiště není nikterak velké, má pouze 64 GB, avšak to bohatě stačí na základní práci, na základní dokumenty a na několik filmů. Vnitřní úložiště je však rozšiřitelná o M2 SSD disk. Notebook není uzpůsoben na hraní náročnějších her. V klidu si zahrajete akorát například Dotu 2 na nejnižší rozlišení, popřípadě Counter Strike 1.6. Nejlepší však bude zůstat u karetní hry Solitare a Hledání min.

Notebook je vhodný hlavně pro studenty, kteří nechtějí do školy nosit těžké osobní počítače. Chuwi Lapbook 12,3″ váží pouhý jeden kilogram. Navíc má skvělou IPS obrazovku s rozlišením 2K. Samotná baterie má kapacitu 8000 mAh a zaručí tak výdrž na několik hodin. Co se týče konektivity, tak nabízí široké spektrum různých portů. Disponuje dvěma USB 3.0 porty, navíc má mini HDMI spolu se standardním 3,5mm jackem. Ve předu se nachází 0,3MPx kamerka, která bohatě stačí na videohovory.

Cena notebooku je nyní pouze 7000 Kč a navíc s novým typem posílání zásilek k nám do republiky z obchodu Gearbest by vám notebook měl dorazit do dvou, maximálně tří týdnů. Na celnici však zaplatíte ještě DPH, clo a poplatky poště.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat