TCL začne s výrobou luxusních telefonů Vertu

TCL začne s výrobou luxusních telefonů Vertu
2017-06-22T07:45:58+02:00
• 22. 6. 2017

Velmi lukrativní obchod uzavřela společnost TCL Communication, která získala zakázku na výrobu nové série telefonů pro firmu Vertu. Čínský výrobce pravděpodobně nejvíc těží z dosavadní spolupráce s kanadským BlackBerry, jejíž součástí je zajištění výroby nejnovější telefonů s proslulou ostružinou na zádech. Navíc ještě nesmíme opomenout produkci modelů pod zavedenou značkou Alcatel.

Dohoda mezi TCL Communication a Vertu samozřejmě nenabízí k nahlédnutí žádné detaily, ale ve Velké Británii má být údajně dohromady ručně vyrobeno 30 000 jednotek. Přitom jejich konečná prodejní cena bude startovat u astronomické hranice 7 500 liber za kus (tj. cca 224 026 Kč). Pro Vertu se jedná o první spolupráci od března tohoto roku, kdy došlo k opětovné změně vlastníka.

Turecký milionář Hakan Uzan odkoupil Vertu od čínského fondu Godin Holdings. Podle slov nového majitele chce Vertu pomoci k tomu, aby mohlo využít svého plného potencionálu a k uzavřené spolupráci pouze prozradil, že doufám v začátek nové prosperující kapitoly. První kusy zařízení mají někdy v měsíci září zamířit na mobilní trh ve Velké Británii, Francii, Číně, Rusku, západní Evropě, Středním východě nebo Asii.

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat