Samsung připravuje model Galaxy Feel

Samsung připravuje model Galaxy Feel
2017-06-04T10:00:06+02:00
• 4. 6. 2017

Nový model Galaxy Feel se začíná pomalu odhalovat díky spuštěným předobjednávkám ze strany společnosti Samsung. V současné době není jasné, zda zařízení vůbec dorazí na mezinárodní trh. Nicméně v polovině června jej začne nabízet například japonský operátor NTT DoCoMo. Telefon na první pohled vypadá velmi slušně a jihokorejský výrobce ho dokonce plně přizpůsobil požadavkům zákazníků, kteří si potrpí třeba na zvýšené odolnosti.

Telefon disponuje 4,7palcovým Super AMOLED displejem s HD rozlišením, pod kterým čeká osmijádrový procesor o taktovací frekvenci 1,6 GHz od neznámého dodavatele a 3GB operační paměť RAM. Uživatelé mají k dispozici interní úložiště o velikosti 32 GB. Z dostupných rozměrů se hodí zmínit tloušťka 8,3 mm nebo hmotnost 149 gramů. Výdrž má pod kontrolou baterie s kapacitou 3 000 mAh.

Zadní část zabírá 16megapixelový fotoaparát a přisvětlovací LED dioda. Vše uzavírá přední 5megapixelová kamerka, podpora sítí 4. generace či systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat. Jak je už pomalu zvykem u modelů zaměřených pro japonské zákazníky, tak nechybí odolnost vůči vodě a prachu. Barevné varianty budou celkem tři – Opal Pink, Moon White, Indigo Black. Nakonec není známa prodejní cena a ani trhy, které mohou následovat.

Zdroj: theandroidsoul.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat