Monument Valley 2 v Obchodě Play za 150 Kč aktualizováno

Monument Valley 2 v Obchodě Play za 150 Kč [aktualizováno]
2017-11-06T16:15:56+02:00
• 6. 11. 2017

Aktualizováno 6. 11.

Po několika měsících konečně i uživatelé Androidů mohou stahovat novinku Monument Valley 2. Cena byla stanovena na 149,9 Kč a hra již sklízí první dobrá hodnocení. Potěšující zprávou je, že si tuto hru lze přidat do rodinné mediatéky.

logo-app Monument Valley 2 ustwo games 149,99 Kč ANDROID

Aktualizováno 23. 8.

Před skoro třemi měsíci jsme se dočkali pokračování velmi populární hry Monument Valley. Novinka je v tuto chvíli dostupná jen pro iOS, ale uvedení pro Android se blíží. Dokazuje to předregistrace Monument Valley 2 v Obchodě Play. Jakmile bude hra uvolněna, Obchod Play vás bude informovat skrze notifikaci na smartphonu či tabletu.

Původní článek 7. 6.

Monument Valley se stala populární hrou a do dnes sklízí kladná hodnocení, byť se jedná o titul z roku 2014. Za tu dobu si hru stáhlo více než 30 milionů uživatelů. Aplikace byla primárně k dispozici pro iPhone, iPad a iPod. Časem se však vývojáři rozhodli expandovat a hru zpřístupnit také na konkurenčním Androidu.

Nové pokračování pod názvem Monument Valley 2 nabízí zcela nový příběh z vesmíru Monument Valley. V této hře budete „řídit“ matku a její dítě, která se bude vydávat na cestu magickou architekturou. Při hraní narazíte také na iluzorní cesty a smysluplné hádanky.

Hlavní body Monument Valley 2

  • Standalone Adventure – zcela nový příběh z vesmíru Monument Valley. Nemusíte tedy hrát první generaci, abyste si naplno užili Monument Valley 2.
  • Individuálně zahrnuté puzzle – Vychutnáte si nejen krásné úrovně plné iluzorních, ale také meditativních hádanek, a to pomocí zcela nových interakcí.
  • Moderní vizualizac – Jedná se o umělecké dílo, jenž je inspirováno elektrickou směsí architektonických stylů, uměleckých pohybů a osobních vlivů.
  • Perfektní audio – Při hraní Monument Valley 2 se ponoříte také do jedinečných melodických interaktivních zvuků, které jsou dokonale přizpůsobeny ke každému kroku Ro (matka) a jejího dítěte.

Monument Valley ve verzi 2 je k dispozici za 4,99 dolarů, tedy za zhruba 124 korun. Aplikace je prozatím ke stažení pouze na iPhonu a iPadu.

logo-app Monument Valley 2 Developer Zdarma iOS

Zdroje: fonearena.com, androidpolice.com, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat