Alcatel Go Flip – flipová novinka se základní výbavou

Alcatel Go Flip – flipová novinka se základní výbavou
2017-06-04T09:15:28+02:00
• 4. 6. 2017
1

Společnost Alcatel se přidala k malé hrstce výrobců, kteří úplně nezanevřeli na telefony s véčkovou konstrukcí. Čínský producent odhalil mobilní novinku s názvem Go Flip a ta spíše uspokojí jen skalní fanoušky bez velkých nároků na výbavu. Pokud překousnete velmi slabé specifikace s absencí chytrých funkcí, tak za dobrou cenu si můžete pořídit zařízení sloužící třeba jako druhý telefon do zálohy.

Uvnitř se nachází 2,8palcový displej s rozlišením 320 x 240 pixelů, který pohání dvoujádrový procesor od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,1 GHz po boku 512MB operační paměti RAM. Interní paměť v základu sice pojme pouze 4 GB uživatelských dat, ale rozšíření o dalších 32 GB zajišťuje slot pro paměťové microSD karty. Celá kompaktní konstrukce při hmotnosti 116,23 gramů měří 104,9 x 53,0 x 17,0 mm.

Seznam specifikací uzavírá 5megapixelový fotoaparát, podpora sítí 4. generace, funkce Bluetooth 3.0 a baterie s kapacitou 1 350 mAh. Prodejní cena začíná u hranice 75 dolarů, což po přepočtu je přijatelných 1 750 Kč. I když si zařízení pravděpodobně nenajde příliš mnoho zájemců, tak může být vhodnou alternativou pro lidi, kteří potřebují pouze poslat textovou zprávu nebo zatelefonovat.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

zdenek glonci

11. 1. 2019, 21:21

Dá se koupit v ČR?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat