Vivo V5s – fotoaparáty hrají hlavní roli

Vivo V5s – fotoaparáty hrají hlavní roli
2017-05-01T08:29:43+02:00
• 1. 5. 2017
1

Společnost Vivo oznámila nový přírůstek do vlastních řad s označením V5s, který případné majitele zaujme především kvalitními fotoaparáty z obou stran nebo nadprůměrnými specifikacemi uvnitř telefonu. Odhalené zařízení určitě bude mít na mobilním trhu velmi silnou konkurenci, takže výrobce si ani nemůže dovolit zrovna vysokou laťku u konečné prodejní ceny. Velkou roli také zahraje oficiální dostupnost u prodejců.

Vivo V5s disponuje 5,5palcovým IPS displejem s HD rozlišením a 20megapixelovým snímačem Sony IMX376 vybaveným funkcí Moonlight Glow. V celokovové konstrukci se nachází osmijádrový procesor MT6750 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM po boku 64GB úložiště. Dále nechybí podpora paměťových microSD karet do výše 128 GB. Výdrž má pod kontrolou baterie o velikosti 3 000 mAh.

Záda nesou „jen“ 13megapixelový fotoaparát a jedinou přisvětlovací LED diodu. Prostředím doprovází systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow ukrytý pod vlastním rozhraní Funtouch OS 3.0. Specifikace uzavírá podpora sítí 4. generace nebo funkce dual-SIM. Prodejná cena po přepočtu vychází na 7 367 Kč bez daně a barevná provedení budou celkem čtyři – Matte Black, Space Gray, Gold, Rose Gold.

 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Chapu to spravne tak, ze vepredu bude 20MPx foto a vzadu „jen“ 13MPx? K tomu HD display na 5.5″ obrazovce a to vse za cenu pres 7 000 bez DPH? Vzdyt to je naprosto zbytecny a neprodejny mobil… (?)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat