Unikly specifikace nového Samsungu Galaxy J7 Max

Unikly specifikace nového Samsungu Galaxy J7 Max
2017-05-16T17:30:45+02:00
• 16. 5. 2017

Jihokorejská společnost Samsung opět pracuje na novém zařízení, dokazují to několik hodin uniklé snímky. Jedná se o mobilní telefon pod názvem Galaxy J7 Max, jenž má být hlavním konkurentem Oppo F1s a F3 anebo například také vivo V5.

Zveřejněné fotografie odhalují mnoho hardwarových specifikací, kterých bychom se s největší pravděpodobností u modelu J7 Max mohli dočkat. Srdcem celého zařízení by měl být octa-core procesor od Mediateku, a to s taktem 1,6 GHz. Potenciální zákazníky zřejmě zaujme také 5,7palcový displej s Full HD rozlišením. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se postará operační paměť s kapacitou 4 GB, kterou bude doplňovat 32 GB interní paměť. Telefon by mohl být určený také k vytváření takzvaných selfies fotografií, neboť právě přední a zadní fotoaparát nabídne 13 Mpx rozlišení. Android ve verzi 7.0 je pak samozřejmostí.

Skvělou zprávou taktéž je podpora platební služby Samsung Pay Mini. Podle spekulací se Galaxy J7 Max začne prodávat již v druhém týdnu, červnu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat