Lamborghini Alpha One bude dalším luxusním Android telefonem

Lamborghini Alpha One bude dalším luxusním Android telefonem
2017-05-19T13:30:23+02:00
• 19. 5. 2017

Luxusní telefony mají stále své místo na trhu. Produkce OEM zařízení se dnes již zaměřuje spíše na střední třídu produktů, ale to neznamená, že bohatí lidé se přestali pokukovat po nových zařízeních, na kterých by mohli utratit své peníze. Určitě sami občas přemýšlíte, jaké by bylo vlastnit něco drahého, i když to doopravdy nepotřebujete.

  

Většina z nás bohužel vlastnit auto značky Lamborghini nebude, ale můžete si pořídit telefon s touto značkou. Nejedná se o první mobilní telefon s označením Lamborghini. Telefon Lamborghini byl představen již před třemi roky pod názvem Torino Lamborghini 88 Tauri DSDA, víče si o něm můžete přečíst zde.

Novinka ponese název Torino Lamborghini Alpha One, který přinese nejen luxus, ale také vynikající hardwarovou výbavu. Nejprve se ale zastavme nad materiálem, ze kterého bude zařízení zhotovené. Bude se jednat o stejný materiál, který Lamborghini používá při výrobě aut. tvrdí se o něm, že je silnější než titánium. V kombinaci s italskou kůží a zlatými stehy, by měl telefon, kromě luxusního vzhledu, být také robustní a vydržet i horší zacházení.

 

Alpha One nabídne 5,5″ displej s QHD rozlišením, procesor Qualcomm Snapdragon 820, 64GB nerozšiřitelné úložistě, 4GB operační paměť, podporu dual SIM a v neposlední řadě 3250mAh baterii. Informace o použitém procesoru nejsou ještě potvrzené, jelikož se spekuluje, že výrobce použije novější procesor Snapdragon 835.

Ovšem je potřeba se podívat také na cenu tohoto luxusního zařízení. Torino Lamborghini Alpha One vás vyjde na 2110 amerických dolarů, což je v přepočtu o něco málo více než 50 000 Kč. To je skoro dvakrát vyšší cenovka, než za kterou jsou nabízeny nejnovější vlajkové lodě, jako například Samsung Galaxy S8/S8 Plus, LG G6 nebo například Huawei P10. Zařízení také neočekávejte na českém trhu, protože se objeví pouze v Rusku, Jižní Korei, Spojených arabských emirátech, Číně a Velké Británii.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat