iTunes se do konce tohoto roku objeví také ve Windows Store

iTunes se do konce tohoto roku objeví také ve Windows Store
2017-05-12T14:33:29+02:00
• 12. 5. 2017

Apple plánuje představit svou aplikaci iTunes také pro konkurenční obchod s aplikacemi Windows Store. Potvrdil to mimo jiné samotný Microsoft na své vývojářské konferenci pod názvem Build. Samozřejmě, iTunes je dostupný už nějaký ten čas pro platformu Windows, ovšem přidání aplikace také do oficiálního Windows Storu umožní uživatelům „appku“ jednodušeji a rychleji najít.

Přidání iTunes do Windows Storu je především velkou výhrou pro Microsoft, protože právě v jeho obchodě s aplikacemi chybí mnoho klíčových aplikací, a to včetně Google Chrome a Spotify. redmondská společnost má „bohužel“ velmi přísné požadavky na aplikace, s nimiž některé firmy nemohou pracovat.

Přidání „appky“ iTunes by potenciálně mohlo vést k tomu, že by více uživatelů začalo používat Windows Store, přičemž právě iTunes od Applu je jednou z aplikací, kterou uživatelé systému Windows vyhledávají nejčastěji. Podle slov Microsoftu bude aplikace dostupná do konce letošního roku.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat