Šéf IFA chce ulovit Galaxy Note 8 do Berlína

Šéf IFA chce ulovit Galaxy Note 8 do Berlína
2017-04-27T14:44:43+02:00
• 27. 4. 2017

Velmi pozitivní přijetí od veřejnosti u telefonů Galaxy S8 a Galaxy S8+ od Samsungu nenechává chladným výkonného ředitele veletrhu IFA, který na tiskové konferenci v Lisabonu prozradil své plány týkající se další připravované novinky od jihokorejského výrobce. Zatímco model Galaxy Note 7 byl uveden v srpnu loňského roku, tak v případě uzavření dohody by mohlo jeho nástupce cíleně potkat mírné zpoždění.

Kromě zpoždění chce Jens Heithecker změnit i lokalitou oficiální tiskové konference, která ještě minulý rok byla v New Yorku. Podle jeho slov by lepším místem pro Galaxy Note 8 byl veletrh spotřební elektroniky IFA. Ten se každoročně koná až v následujícím měsíci září. Přitom do nedávna jezdil Samsung s každým přírůstkem do série Galaxy Note prvně na berlínský veletrh IFA. Nicméně tím posledním byl Galaxy Note 4 z roku 2014.

Dále Heithecker prozradil, že společnost Samsung bude mít v tomto roce na veletrhu IFA největší stánek ze všech přítomných vystavovatelů. Avšak nepadla vůbec žádná zmínka, zda součástí prezentace novinek bude i hojně očekávaný Galaxy Note 8. Nástupce loňské generace má údajně vycházet z letošního Galaxy S8+, ale můžou se například objevit dva senzory fotoaparátu v zadní části.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat