Moto C bude nejlevnější a také nejhůře vybavený mobil

Moto C bude nejlevnější a také nejhůře vybavený mobil
2017-04-12T07:14:05+02:00
• 12. 4. 2017

Zdá se, že Lenovo hodlá využít značky Moto naplno. Nejnovější informace nasvědčují tomu, že bychom se měli dočkat další linie. V tuto chvíli zde máme Moto X, Moto Z, Moto G a Moto E. Právě poslední zmíněná představovala to nejlevnější, ale brzy bychom se měli dočkat Moto C – nejlevnější linie soudě podle specifikací.

Moto C Plus

Moto C by mělo nabídnout displej s rozlišením 854 x 480 pixelů, přičemž konektivita bude obsahovat podporu jen 3G. O výkon se bude starat 32bitový procesor od Mediateku s taktovací frekvencí 1,3 GHz a bude obsahovat 4 jádra. Velikost paměti RAM bude 1 GB a úložiště bude v základu 8 nebo 16 GB. Velikost baterie se zastaví na kapacitě 2350 mAh. Zadní kamera bude mít 5MPx bez autofokusu.

Z těchto specifikací je jasné, že Lenovo nebude moci nastavit vysokou cenu. Spíše se počítá s velmi nízkou částkou. Jelikož Moto C nebude mít LTE, tak pravděpodobně zamíří jen na rozvojové trhy.

Moto C Plus

Trochu lepší vyhlídky na úspěch bude mít vylepšená verze Moto C Plus. Ta sice neokouzlí specifikacemi, ale jako základní mobil pro běžné trhy bude dostačovat, pokud bude cena dostatečně nízká.

Konkrétně má nabídnout HD displej a LTE konektivitu. Procesor bude 64bitový, přičemž by měl být také od Mediateku. Nabídne 4 jádra na frekvenci 1,3 GHz. Paměť RAM by se měla pohybovat od 1 do 2 GB a základní úložiště má startovat na 16 GB. Hlavní předností bude velikost baterie – má se pohybovat kolem 4100 mAh. U Moto C bude 8MPx foťák s autofokusem.

Datum představení neznáme, ale pravděpodobně se tak stane v dohledné době.

Zdroj: venturebeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat