Garmin představil Forerunner 935 pro náročné

Garmin představil Forerunner 935 pro náročné
2017-04-02T09:34:41+02:00
• 2. 4. 2017

Nové sportovní hodinky Forerunner 935 od společnosti Garmin nejsou množstvím funkcí příliš určeny pro běžné uživatele, ale mohou spíše zaujmout až vrcholové sportovce. Tomu odpovídá nasazená prodejní cena, která po přepočtu přesahuje hranici 10 tisíc korun. Nicméně pokud u nich najdete plné využití, tak vám zcela jistě poskytnou pořádnou dávku nasbíraných informací v doprovodné aplikaci.

Hodinky vážící 49 gramů mají 1,2palcový transreflexní displej. Voděodolnost je zaručena do hloubky 50 metrů (standard 5 ATM) a s externím čidlem HRM-Swim lze měřit tepovou frekvenci i pod vodou. Při zapnutém GPS/GLONASS udávají výdrž 24 hodin (v úsporném režimu 50 hodin) nebo v režimu hodinek vydrží až 2 týdny bez nabíjení. Silikonové náramky můžete vyměnit za luxusnější kožené či kovové. Klasický snímač tepové frekvence doplňuje výškoměr, barometr a kompas.

Funkce Elevate dokáže měřit váš BPM index v reálném čase. Dále hodinky umí navíc změřit délku kroku a hodnotu VO2 (maximální využití kyslíku). Mezi měřitelné sporty patří například běh, sprint, plavání, jízda na kole nebo rovnou triatlon. Hodinky v základní verzi pořídíte za 500 dolarů (tj. cca 12 690 Kč bez daně). Za 650 dolarů (tj. cca 16 497 Kč) ještě získáte dva senzory HRM-TRI a HRM-Swim s rychloupínacím páskem.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat