ZTE chystá 6palcové zařízení s Nougatem

ZTE chystá 6palcové zařízení s Nougatem
2017-03-11T16:45:46+02:00
• 11. 3. 2017
1

Společnost ZTE s největší pravděpodobností pracuje na novém zařízení do svého portfolia, které v poslední době neprochází zrovna masivním rozšiřováním, jak tomu je u konkurence. Čínský výrobce si neuhlídal informace před databází grafického benchmarku GFXBench, kde byl nalezen zápis chystaného modelu skrývající se pod označením Z986. Jeho dominantou nepochybně bude obrovský displej nebo systém Android v nejnovější verzi.

ZTE Z986 do čela dostane 6palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Pohonnou jednotku bude asi tvořit osmijádrový procesor Snapdragon 625 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 2 GHz, grafický čip Adreno 506, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště. Ačkoliv zatím není potvrzena přítomnost slotu pro paměťové microSD karty, tak by v tomto případně rozhodně přišel vhod.

Zveřejněný výpis dále odhaluje přední 5megapixelovou kamerku na populární selfie fotografie nebo zadní fotoaparát s rozlišením 12 megapixelů. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android v předinstalované verzi 7.1.1 Nougat, který se samozřejmě nevyhne vlastní nadstavbě od ZTE. Bližší informace včetně oficiální dostupnosti nebo prodejní ceny mohou přinést už následující týdny.

Zdroj: theandroidsoul.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Josef Pokorny

12. 3. 2017, 8:28

zas to zazdily 2gb ram je dneska docela málo kdyš to má nadstavbu použitelná bude jenom 1gb ram

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat