Záhadné bezdrátové zařízení od Applu bylo „odhaleno“

Záhadné bezdrátové zařízení od Applu bylo „odhaleno“
2017-03-22T07:55:10+02:00
• 22. 3. 2017

Jablečná společnost sídlící v Cupertinu loni podala zajímavou přihlášku FCC, která se týká bezdrátových zařízení, a to s modelovým číslem A1844. Velmi dlouhou dobu se spekulovalo, o jaké zařízení vlastně jde, bohužel k žádným finálním výsledkům se nikdo nedostal. Nyní se ovšem na internetu objevily další podrobnosti týkající se tohoto „anonymního“ zařízení.

Podle všeho by se mělo jednat o jakousi montáž na dveře. Ta je navíc vybavena bezdrátovou technologií Bluetooth a NFC. Na uniklých fotografiích se mimo jiné nachází manuál, který představuje sadu jednoduchých instrukcí. Pravděpodobně to znamená, že se nejedná o zařízení, které by bylo určené veřejnosti, ale pouze pro vybrané zaměstnance.

Toto zařízení by teoreticky mohlo být určené pro kancelářské budovy, kde by se každý zaměstnanec prověřil přes svůj mobilní telefon – HomeKit (nejpravděpodobnější situace). Prozatím nemáme žádné další podrobnosti o novém bezpečnostním systému od Applu. Tento záhadný přístroj je však  velmi zajímavý.

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat