První den na veletrhu MWC byl pro Vernee skvělý, dnešek vypadá též slibně sponzorovaný článek

První den na veletrhu MWC byl pro Vernee skvělý, dnešek vypadá též slibně [sponzorovaný článek]
2017-03-01T17:08:48+02:00
• 1. 3. 2017

Vernee je mladá čínská značka, která v tomto měsíci oslaví své první narozeniny. A oslavu nemohla začít lépe, než přítomností na veletrhu MWC v Barceloně. Na veletrhu plánuje postupně představit pět nových telefonů. Do dnešního dne již stihli představit tři novinky. Konkrétně Thor E, Thor Plus – modely, které cílí na velikou výdrž baterie, a Apollo X, který je vylepšeným nástupcem modelu Apollo Lite.

Moderní stánek a pět nových telefonů

Moderně vypadající stánek byl umístěn nedaleko známějších značek, jako například Huawei. Svým vzezřením se Vernee snaží navodit pocit mladosti a modernosti. Firma investovala nemalou část peněz do sebeprezentace, aby tak přilákala nové zákazníky, popřípadě investory.

Během výstavy, která zítra končí, představila veřejnosti své již čtyři existující modely: Vernee Thor, Vernee Apollo Lite, Vernee Mars a Vernee Apollo. Kromě nich představila i tři novinky: Thor E a Thor Plus, kteří mají kapacitu baterie nad 6000 mAh a zároveň si zachovávají svůj kompaktní tvar, a Apollo X, který je nástupce Apollo Lite.

Během dneška a zítřka budou dopředstaveny chybějící dva mobily. Mars Pro je vylepšeným modelem loňského Marsu. Nabídne výkonnější procesor a 6 GB operační paměti. Posledním a hlavním modelem je očekávané Apollo 2, což je nástupce prosincového modelu Apollo. Apollo 2 bude prvním telefonem na světě disponujícím destijádrovým procesorem Helio x30, který poběží na systému Android 7.1. Tento procesor má být konkurencí k novému Exynosu 9, či Snapdragonu 835.

Zdroje: 2016.vernee.cc, mwc.vernee.cc

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat