Nová aktualizace Snapseedu ve znamení QR kódů

Nová aktualizace Snapseedu ve znamení QR kódů
2017-03-10T10:00:57+02:00
• 10. 3. 2017

Americká společnost Google již nějaký ten čas pracovala na zbrusu nové aktualizaci své aplikace, kterou před několika lety odkoupila, Snapseed. Google si pro své uživatele připravil hned několik nových významných funkcí a také řadu důležitých vylepšení.

Tak například si nyní můžete uložit své oblíbené úpravy a sdílet je třeba se svými přáteli. Dále je možné daleko jednodušeji vyladit perspektivu a mnoho dalšího. Co víc si přát? QR kódy? Máte je mít.

Společnost se na své sociální síti Google Plus dokonce i s novými funkcemi pochlubila. Nicméně, hlavní změnou je funkce „Uložený styl“. Poté, co na své fotografii uděláte některé úpravy, můžete klepnout na tlačítko „Upravit“, které se nachází v horní části aplikace, a následně uložit svůj styl. Jedná se také o místo, kde navíc můžete vygenerovat svůj vlastní QR kód či otevřít skener pro import již vytvořeného QR kódu. Ovšem mějte se na pozoru. Někdy QR kódy nefungují tak, jak byste si přáli. Někteří si stěžují, že je aplikace vygeneruje s chybnými kódy, které pak následně nelze přečíst.

Ostatní změny jsou spíše minimalistického typu. Autoperspektiva byla o něco málo zlepšena a zjednodušena. Aktualizace bude široké veřejnosti dostupná v následujících dnech. Ovšem my už nyní máme oficiální APK soubor, který si můžete stáhnout ZDE.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat