Google zveřejnil aplikaci Uptime pro sledování YouTube videí

Google zveřejnil aplikaci Uptime pro sledování YouTube videí
2017-03-14T07:35:55+02:00
• 14. 3. 2017

Google vytvořil zcela nový projekt nesoucí název Area 120. Jedná se o skvělé místo pro kreativní zaměstnance, kde mohou věnovat 20 procent pracovního času vedlejším projektům. Jedna ze skupin, kterou Google schválil, nyní vydala aplikaci Uptime.

Hlavním úkolem této aplikace je umožnit uživatelům setkat se s přáteli, sdílet videa z YouTube a přidávat komentáře v reálném čase. V Uptime navíc můžete vyhledávat video, které vám mohou pomoci najít i vaši přátelé. Ovšem je poněkud ironií, že nově zveřejněná aplikace je dostupná pouze pro konkurenční iOS, nikoliv pro Android od mateřského Googlu, tedy prozatím.

„Uptime je aplikace, ve které můžete sdílet a sledovat videa spolu se svými přáteli. Velmi snadno můžete sdílet své oblíbené YouTube video a dívat se na něj s přáteli. Dále samozřejmě můžete chatovat a bavit se.“

  • Dívejte se na video se svými přáteli
  • Při sledování videí můžete komunikovat s přáteli
  • Sdílejte svá oblíbená YouTube videa
  • Získejte denní dávku doporučených videí od přátel a lidí, které sledujete

Uptime umožňuje sledovat YouTube videa spolu s ostatními přáteli, na základě čehož pak mohou uživatelé přidávat své připomínky. Aplikace však neumožňuje zaznamenávat či streamovat svá vlastní videa.

Větší smysl by dávalo, kdyby se i nadále Google soustředil na vývoji své jednotné služby YouTube. Kdyby se i přesto rozhodl investovat do projektu Uptime, rozdělil by tak YouTube na dvě aplikace, což by ve finále nedávalo vůbec žádný smysl. Jestliže vlastníte iOS zařízení, můžete „appku“ vyzkoušet ZDE.

Zdroje: engadget.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat