Youradio přidává zajímavou novinku + soutěž

Youradio přidává zajímavou novinku + soutěž
2017-02-19T10:52:14+02:00
• 15. 2. 2017
6

Dalo by se říci, že za posledních pár let došlo k revoluci v hudebním průmyslu. Nyní se obsah soustřeďuje na streamování, přičemž je k dispozici poměrně hodně služeb s paušálem, díky čemuž nemusíte řešit nákup hudby a podobně. Jakoby odzvonilo staršímu způsobu poslouchání, ale i tak se daří službám, které připomínají běžné rádio. Mezi takové patří i česká služba Youradio.

O ní jsme psali už v roce 2014, přičemž rok na to byla představena prémium verze, která nabízí offline poslech, pozastavení hudby a také obsah bez reklam. V minulém roce se tvůrci zaměřili na změnu designu a také na personalizaci hudby. Tyto funkce je posouvají na konkurenceschopnou pozici.

Nyní ale nově přichází s funkcí, kterou jen tak nenajdete u jiných služeb ve stejné kategorii. Kromě hudby si můžete pustit i zvuky, které nelze zrovna považovat za hudbu. Pakliže nechcete pracovat v tichu a nemáte náladu na hudbu, můžete si v Youradio přehrát zvuky civilizace.

Novinka je dostupná v aplikaci pro mobilní telefony a také ve webovém rozhraní. Na výběr jsou k dispozici nejrůznější zvuky – od zpěvu velryb až po děti na hřišti. Ač není tato novinka pro každého, může vytvořit kulisu, která naruší ticho.

Jedná se o rozhodně zajímavý krok, zpestřuje nabídku, což zajisté může nalákat některé uživatele. Avšak aplikace jako taková není zcela dokonalá. Například pokud omylem zrušíte dialog pro přihlášení přes Google, nelze jej aktivovat, jedině pokud ukončíte aplikaci a znovu spustíte. Lze se posouvat mezi písničkami jen kupředu, vrátit se nemůžete. Avšak celkově se dá Youradio hodnotit kladně.

logo-app Youradio Lagardere Active ČR Zdarma ANDROID logo-app Youradio Developer Zdarma iOS

Soutěž

Jestliže si chcete vyzkoušet Youradio zadarmo, napište nám přes naši aplikaci do komentářů, proč byste měli voucher získat právě vy. Porota následně vybere 6 výherců. (Soutěž trvá do 19. 2. 2017 10:00)

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Kulisek Kulich

12. 2. 2017, 13:27

Je trochu absurdní, že zrovna dražší telefony od klasického FM rádia opouští a přitom nenabízí žádnou alternativu. Jak je to s digitálními rádii v mobilech vůbec? Jsou už v některých modelech implementovány? Jinak rádiem zde nemyslím jen písničky (ty lze poslouchat přes jiné aplikace), ale i mluvené slovo, takže třeba rozhlas. Je škoda, že se to zcela přehlíží.

Michal Hnátek

11. 2. 2017, 22:57

Je zajímavé co všechno češi dokážou a právě proto bych rád zkusil v plném rozsahu tohle tuzemské dílo, které je dost zajímavé i ve free verzi.

Mychael Kucera

10. 2. 2017, 19:31

Já bych to uvítal v tel rádio nemám a když jsem narazil na tohle tak jsem řekl že do toho jdu apka vypadá moc dobře a rád na rádiu poslouchám Cauntry vás věrný čtenář a fanda

Jaroslav Vízek

10. 2. 2017, 17:56

YouRadio používám už dlouho, ale jsem student bez příjmů, takže nemám peníze na předplatné, ale kdyby mi ho někdo dal byl bych šťastný.

Vojta Vilímec

10. 2. 2017, 11:55

Opravdu to není sponzorovaný článek? Vouchery by vám bez reklamy asi nedali. Díky, ale YouRadio zadarmo? To si radši zaplatím Spotify.

Honza Kratochvíl

15. 2. 2017, 21:51

Aji kdyby byl článek sponzorovany, tak co? Je to věc redakce, jaké články uverejni.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat