Nový Zenfone 3 Go od Asusu je zaměřen na mladou generaci

Nový Zenfone 3 Go od Asusu je zaměřen na mladou generaci
2017-02-20T09:50:56+02:00
• 20. 2. 2017
1

Již dva roky starý model Zenfone Go vycházející z druhé generace Zenfone se zanedlouho dočká svého dalšího nástupce. Připravovaná novinka s názvem Zenfone Go 3 se vydá cestou třetí generace celé série, která dnes čítá několik telefonů. Nový přírůstek byl odhalen na reklamním snímku a podle něj čínský výrobce bude chtít zaujmout hlavně mladší generaci uživatelů, čemuž má napomoci také nízká cenovka.

Za doporučenou prodejní cenu 150 eur (tj. cca 4 054 Kč bez daně) získáte 5palcový displej s HD rozlišením a 5megapixelovou kamerku s přisvětlovací LED diodou na populární selfie fotografie. Vnitřní hardwarovou část vyplní čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 od Qualcommu s grafickým čipem Adreno 306, 2GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 16 GB.

Z uniklé fotografie je zřejmé, že telefon byl vyroben z kartáčovaného hliníku. Vpředu nemá žádné fyzické tlačítko, nýbrž jen trojici dotykových senzorů. Zadní část disponuje 13megapixelovým fotoaparátem a přisvětlovací LED diodou. Závěrem zbývá dodat, že Zenfone 3 Go oficiálně dorazí během veletrhu MWC v Barceloně, protože Asus má v plánech uvést 4. generaci série Zenfone v měsíci květnu.

Zdroj: notebookitalia.it

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Krom podpory LTE nula nula nic přidané hodnoty k předchozí generaci. Má jej manželka a ji úplně stačí. Tehdy s 2 giga RAM skvělá koupě za pár korun a i když jen na Lízátku i dnes funguje plynule i přez všechny FB, Viber, What’s up atd!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat