LG připravuje V30 – dočkáme se v druhé polovině roku

LG připravuje V30 – dočkáme se v druhé polovině roku
2017-02-17T23:17:08+02:00
• 18. 2. 2017
1

LG zažilo své úspěchy s modelovou řadou G, přičemž se některé z nich staly velmi oblíbenými u uživatelů. Příkladem může být LG G3. Jako by právě u tohoto mobilu začaly problémy s top modely této značky. Poslední verze LG G5 byla doslova propadákem, což uznalo i samo vedení.

Na druhou stranu je zde ještě jedna modelová řada V, která sklízí poměrně dobré ohlasy a zatím se s ní neobjevily větší komplikace. První model LG V10 nás velmi zaujal, přičemž ani LG V20 si nevede špatně. Jedinou nevýhodou je značně omezená dostupnost jen na některých trzích.

Nyní se dozvídáme o další generaci, která ponese označení LG V30. Ačkoliv neznáme ani přibližnou podobu, tak podle dostupných informací se bude jednat o lépe vybavený smartphone než blížící se LG G6. Právě u V30 by měl být použitý procesor Snapdragon 835. K dispozici bude mít 6 GB RAM.

Samozřejmostí budou dva foťáky na zadní straně, ale jak se zdá, LG navrátí i dvojici foťáků na přední stranu. Taktéž se dá očekávat i druhý displej nad hlavním dominantním.

Zdroje se dále zmiňují jen o pořádné dávce dalších funkcí, ale nedozvídáme se, o co vlastně půjde. Můžeme jen předpokládat kvalitní zvuk, vylepšené foťáky a další vlastnosti dělající z LG V30 skutečný top model tohoto výrobce.

LG V30 se máme dočkat v druhé polovině tohoto roku. Pravděpodobně někdy kolem veletrhu IFA v Berlíně. Možná se novinka objeví až někdy v listopadu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jiří Halík

19. 2. 2017, 9:56

LG se nezdařil žádný z top modelů pro rok 2016. LG G5 je jasná – pokus o inovace se tak trošku vymkl kontrole a LG vyslalo na trh přístroj, který nemá mezi top smartphony místo a částečně konkurovat mohl pouze cenou. U V20 bohužel pohnojili nejen vývoj, ale i marketing. Proti V10 je to ne jeden, ale hned několik kroků zpátky a jediné pozitivum je snad v novějším procesoru a v silnějším podsvitu second screenu. Design a ergonomie jsou naprosto strašný, hlavní širokoúhlý fotoaparát nemá sebemenší smysl (narozdíl od V10, kde byl širokáč vepředu) a klasický 16MP zase fotí nativně v poměru 4:3 (V10 fotí nativně 16:9).

Pokud se ponaučí, zahodí do pryč duální fotoaparát v jejich nesmyslným pojetí (jako že pravděpdobně ne), vyladí ergonomii (protože V20 se bez bumperu prostě používat nedá), tak se snad najde nějaký ten důvod, proč o V30 uvažovat, ale díky předchozím zkušenostem jsem hodně skeptickej.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat