TCL uvedlo Moveband BT a Life Home Monitoring Kit

TCL uvedlo Moveband BT a Life Home Monitoring Kit
2017-01-11T07:45:03+02:00
• 11. 1. 2017

Svůj stánek měla na veletrhu CES v Las Vegas také společnost TCL, kde byl poprvé k vidění nový náramek nesoucí jméno Moveband BT a kompletní bezpečnostní řešení pro domácnost s názvem Life Home Monitoring Kit. Čínský výrobce evidentně nechce zůstat jen u chytrých telefonů a tabletů, takže do budoucna můžeme očekávat i chytrá zařízení pro domácnost nebo širší nabídku nositelných zařízení.

Náramek Moveband BT nemá sice žádný displej, ale po spárování přes Bluetooth 4.2 si v potřebné aplikaci prohlédnete nasbíraná data přes den nebo jde sledovat spánkovou aktivitu přes noc. Samozřejmostí jsou různá upozornění, počínaje příchozím hovorem až po příchozí email. Dále umí rozeznat spoustu gest, má zvýšenou odolnost IP67 a uživatel si může vybírat z několika barev řemínku. Mezi podporovaná zařízení patří se systémem Android 4.0 a vyšší nebo iOS 7 a vyšší.

Souprava Life Home Monitoring Kit obsahuje celkem 4 zařízení a přesně se jedná o kameru, detektor pohybu, okenní a dveřní senzor. Veškeré nastavení probíhá přes mobilní aplikaci (pro Android 4.0 a výše či iOS 8 a vyšší), kam případně lze mrknout na dění u vás doma. Výrobce chtěl hlavně vše sjednotit do jediné aplikace s přívětivým prostředím, předejít nutnosti odborné instalace a být silnou konkurenci po stránce konečné ceny. Nakonec obě novinky budou v prodeji od března za prozatím neznámou cenu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat