Příští čtvrtletí mají být představeny tři iPady

Příští čtvrtletí mají být představeny tři iPady
2017-01-09T07:26:13+02:00
• 9. 1. 2017
1

Nových tabletů od Applu jsme se naposledy dočkali před rokem, a to pouze jednoho modelu Pro s úhlopříčkou 9,7 palce. Proto se již delší dobu spekuluje nad dalšími nástupci. Dle posledních informací od vcelku spolehlivého zdroje, a to analytika KGI mají být v následujícím čtvrtletí představeny tři nové iPady. Model mini mezi nimi ale nebude.

Konkrétně se máme dočkat tří modelů s úhlopříčky 12,9 palce, 10-10,5 palce a 9,7 palce. První zmíněný model bude jednoduše nástupce prvního velkého iPadu Pro, který měl taktéž úhlopříčku 12,9 palce. Druhý zmíněný model bude úplná novinka. Úhlopříčka se bude pohybovat kolem deseti palců a nabídne především téměř bezrámečkový design. Možná to tak bude první iOS zařízení bez home buttonu. Oba výše zmíněné modely nabídnou nejvýkonnější možné řešení v podobě procesoru Apple A10X.

Do třetice má Apple představit model s úhlopříčkou 9,7 palce. To má být levnější zástupce, který pravděpodobně nahradí v nabídce iPad Air 2 a tak je možné, že jeho jméno bude právě iPad Air 3. Procesorem zde má být Apple A9. Navzdory představením třech nových modelů analytici očekávají další pokles prodejů tabletů iPad. V roce 2017 očekávají 35 – 37 milionů prodaných kusů.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Jakub Kolegar

16. 1. 2017, 6:46

nikdy jsem neměl Apple ale podle mně iPad bez home buttonu není iPad :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat