Porovnání telefonů One Plus 3T a Vernee Apollo – téměř totožné mobily, jen jiná cena a výkon sponzorovaný článek

Porovnání telefonů One Plus 3T a Vernee Apollo – téměř totožné mobily, jen jiná cena a výkon [sponzorovaný článek]
2017-01-13T13:06:05+02:00
• 13. 1. 2017
1

Čínským výrobcům mobilních telefonů došly nápady na design telefonů a tak dělají zařízení, která jsou od sebe rozlišitelná pouze snad jen logem na zadní části. Zajímavé na tom je, že kromě inovací v designové oblasti jim asi došly i nápady na propagaci.

Nezbývá nic lepšího než poukázat na onu podobu mezi konkrečními zařízeními. A teď už stačí jen ukázat, že jedno zařízení skoro srovnatelné kvality stojí mnohonásobně méně. Zde jde o zařízení na pravé straně (Vernee Apollo), které je oproti „nabušené bestii“ One Plus 3T, skoro o polovinu levnější. Vyrovná se mu však po výkonnostní stránce?

vernee apollo one plus 3T

Cena není vše

Můžete si pořídit zařízení, jehož povrch je z 98 procent pokryto kovem, kromě displeje, samozřejmě, dále se speciálně vytvořenou nano anténou, zařízení disponující 2,5D zakřiveným displejem a rychlou čtečkou otisků prstů, rychlo nabíjením a skvělým fotoaparátem. Koupíte si zařízení, které získá aktualizaci na nejnovější systém Android 7. Tolik společných atributů, kde je tedy rozdíl?

V ceně, ve výkonu a kvalitě displeje. Vernee Apollo se snaží tlačit cenu na minimum, tedy za jejich prémiový model zaplatíte 250 amerických dolarů, zatímco za prémiový model OnePlus 3T zaplatíte dvakrát tolik. Dále Apollo disponuje lepším displejem s 2K rozlišením, je tedy lepší pro virtuální realitu, jelikož má větší hustotu pixelů.

Oproti OnePlus 3T však zaostává ve výkonu, kdy mu konkurent unikl skoro o 70 tisíc bodů v benchmark testu Antutu. Avšak hodnoty kolem 100 tisíc značí plynulý chod telefonu a zas tak markantní rozdíl mezi tím nepoznáte. Avšak OnePlus má o 2 GB operační paměti více a má dvakrát tak větší úložiště, celkem 128 GB oproti 64 GB u Vernee, avšak OnePlus nemá slot pro SD kartu, zatímco Vernee ano, takže ve výsledků více prostoru pro data získáte u Apollo.

Chcete-li znát přesné porovnání těchto tak podobným telefonů, podívejte se na srovnávací stránku Kimovil. Ať se rozhodnete pro jakýkoli z těchto dvou telefonů, jedno bude vždy jisté, vždy si vyberete prémiové a kvalitní mobily.

ť

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Zajímavé srovnání

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat