Linksys Velop – dostaňte WiFi všude, kam potřebujete

Linksys Velop – dostaňte WiFi všude, kam potřebujete
2017-01-12T07:00:16+02:00
• 12. 1. 2017
1

V posledních několika týdnech jsou síťová WiFi zařízení čím dál více na vzestupu. Dokonce už i takový Google nedávno představil krabičku s jednoznačným označením WiFi. Teď se do hry pomalu zapojují velká jména z odvětví síťových technologií a společnost Linksys oficiálně představila vlastní systém domácího WiFi připojení pod názvem Velop. Pokud tedy bydlíte ve větším domě a nevěříte kvalitě zástrčkových zesilovačů, tak Linksys Velop je další z variant.

 

Udělejte si pořádnou chytrou domácnost

Největší balení obsahuje tři plnohodnotná zařízení, kde stačí jedno z nich připojit k internetu, zbylé krabičky rozmístíte různě po domě či zahradě a oni již mezi sebou zajistí přenos signálu ve třech pásmech. Při správném nastavení můžete pokrýt internetem až 500 metrů čtverečních. Veškerá konfigurace probíhá přes jednoduchou aplikaci do chytrých zařízení, takže navíc máte například možnost na dálku spustit rodičovskou kontrolu.

Mezi další funkce patří měření rychlosti připojení nebo integrace Amazon Alexa. Prodejní cena není v současné době vůbec příznivá pro běžného uživatele. Možná proto výrobce nyní ponížil ceny o mírnou slevu. Balíček se třemi routery vyjde na 499,99 dolarů (tj. cca 12 758 Kč), balení se 2 zařízeními stojí 349,99 dolarů (tj. cca 8 931 Kč) a jen 1 zařízení stojí samostatně 199,99 dolarů (tj. cca 5 103 Kč).

Zdroj: linksys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Hošek

12. 1. 2017, 9:36

Spadli z jahody naznak, už z nas opravdu dělají blbce, ať si to za ty peníze strčí někam.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat