Apple údajně připravuje spolu s Carl Zeiss chytré brýle

Apple údajně připravuje spolu s Carl Zeiss chytré brýle
2017-01-12T07:15:13+02:00
• 12. 1. 2017

Již minulý rok internetem kolovaly spekulace, že se Apple chystá vstoupit do segmentu rozšířené reality. Nyní se k nám dostávají další informace, které tuto myšlenku potvrzují. Apple měl údajně spojit síly se společností Carl Zeiss pro vývoj brýlí s rozšířenou realitou.

Informace pocházejí od jednoho ze zaměstnanců společnosti Carl Zeiss z veletrhu CES. Tam totiž právě tato společnost vystavovala v sekci rozšířené reality. Údajný zaměstnanec zmínil, že spoluprací s Applem na vývoji optiky pro AR (Augmented Reality – rozšířená realita) brýlí. Ty mají být představeny ještě tento rok.

Je tak možné, že Apple chystá svojí verzi Google Glass. Nedávno totiž společnost z Cupertina koupila také dva startupy zabývající se vývojem rozšířené reality. Navzdory těmto informacím, které nemusí být pravdivé, je otázkou, kdy a zda vůbec Apple něco jako chytré brýle představí. Po ukončení projektu Google Glass se totiž naskýtá otázka, zda by o takovéto zařízení byl vůbec zájem.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat