JBL Pulse 3 a Flip 4 – nové reproduktory se zvýšenou odolností

JBL Pulse 3 a Flip 4 – nové reproduktory se zvýšenou odolností
2017-01-15T14:39:04+02:00
• 12. 1. 2017
2

Společnost Harman, která po odkoupení jihokorejským Samsungem je momentálně v procesu zániku, oficiálně představila dva nové přírůstky mezi přenosné hudební reproduktory. Výrobce přivezl ukázat tyto novinky také do Las Vegas, kde se před necelým týdnem konal veletrh spotřební elektroniky CES. První zařízení nese název JBL Pulse 3 a druhý přírůstek byl pojmenován JBL Flip 4. Oba modely v nabídce nahrazují své starší předchůdce.

Reproduktor JBL Pulse 3 má elegantní zpracování, které nabízí 360° stereo zvuk a přizpůsobitelnou 360° světelnou LED show. Druhý zástupce JBL Flip 4 je levnější alternativou, přičemž nemá žádnou světelnou show a má spíše uspokojit jen základní potřeby. V obou případech výdrž obstarává baterie s výdrží až 12 hodin nepřetržitého přehrávání hudby. Zvýšenou odolnost potvrzuje získaná certifikace IPX7, takže déšť nebo náhodný kontakt s vodou vůbec ničemu nevadí.

K zařízení mohou být připojena až dvě chytrá zařízení přes Bluetooth. Navíc přes dodávanou aplikaci jde spojit několik reproduktorů dohromady a mít tak větší zážitek z poslechu. Funkce JBL Voice integrace Assistant dovoluje ovládání přes hlasovou asistentku Siri či chytré karty od Googlu. Prodej bude zahájen na jaře a Pulse 3 vyjde na 199,95 dolarů (tj. cca 5 109 Kč). Model Flip 4 v 6 barevných provedení stojí méně, přesněji 99,95 dolarů (tj. cca 2 554 Kč).

Zdroj: gadgets.ndtv.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Vladimír Klišč

15. 1. 2017, 13:45

@redakce: Společnost Harman je v zániku a ještě stihla odkoupit jihokorejský Samsung? :)

Přemysl Vaculík

VIP 15. 1. 2017, 14:39

Díky, opraveno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat