HTC představí novinky již tento týden

HTC představí novinky již tento týden
2017-03-09T14:33:45+02:00
• 10. 1. 2017

Jestliže jste si mysleli, že společnost HTC přiveze nejžhavější mobilní novinky pro letošní rok do Las Vegas na tradiční veletrh CES, tak vás bohužel musíme vyvést v omyl. Ona si je totiž odhalí na vlastním písečku až po skončení, kdy bude chtít samostatně urvat co největší pozornost od celosvětových médií. Oficiální tisková konference ‚‚For U‘‘ proběhne již tento týden a celkem mohou přijít až 3 nové telefony.

Tchajvanský výrobce v prvé řadě asi přinese model U Play (tzv. Alpine) s 5,2palcovým displejem a bez 3,5mm jacku pro sluchátka. Následovat bude model U Ultra (tzv. Ocean Note) s 6palcovým displejem a blíže nespecifikovaným zakřivením nebo kvalitním fotoaparátem. Ovšem rovněž bez 3,5mm jacku. Třetí vlaštovkou se pravděpodobně stane model X10, o němž slýcháme z kuloáru nejdéle.

Nástupce již starší X9 má dostat jen několik nepatrných vylepšení, které jistě nepřesáhnou hranice střední třídy. Nejvíce se hovoří o 5,5palcovém displeji s HD rozlišením a osmijádrovém procesoru od MediaTeku. Čipová sada sice srazí výrobní náklady na minimum, což hraje výrobci při tvorbě konečné ceny do karet, ale poté se vedení nesmí divit z dalších propadů, protože zákazník raději zvolí zařízení s kvalitnějším procesorem od konkurence.

Aktualizováno 19:19

Těsně před oficiálním uvedením novinek se na internet dostávají fotografie neuvedeného smartphonu. Konkrétně by se mělo jednat o HTC Ocean Note, který má nad hlavním displejem jeden menší, jenž obsahuj zkratky. Zde se tedy HTC inspirovalo u LG.

Zdroje: gsmarena.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat