Gionee odhalil novinku Steel 2

Gionee odhalil novinku Steel 2
2017-01-18T17:00:24+02:00
• 18. 1. 2017
1

Společnost Gionee rozšiřuje svoji nabídku chytrých telefonů o jeden zcela nový přírůstek. Novinka nese název Steel 2 a kromě líbivé konstrukce ještě nabídne velkou baterii, která zařízení dodá už poměrně dobrou výdrž. Čínský výrobce stihl již spustit předobjednávky, takže do volného prodeje by se mohl dostat v nejbližších týdnech. Cílovou skupinou můžou být nenároční uživatelé, ale rozhodující slovo dostane prodejní cena.

Přední panel zabírá 5palcový displej s HD rozlišením a 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hardwarovou stránku zastoupí čtyřjádrový procesor MT6737 od MediaTeku a 3GB operační paměť RAM. Uživatelským datům patří 16 GB nebo 32 GB úložiště, ze kterého určitou část zaberou systémové soubory. Celá konstrukce měří 144,3 x 70,5 x 8,6 mm a hmotnost se zastavila u hranice 160 gramů.

Co se týče zadního fotoaparátu, tak zde si našel místo 8megapixelový senzor a jedna LED dioda pro přisvětlení snímků. Výdrž dostala na starost baterie o velikosti 4 000 mAh. Prostředím bude doprovázet systém Android ve verzi Marshmallow 6.0 pod nadstavbou Amigo OS 3.5. Seznam uzavírá snímač otisků prstů v předním tlačítku a dvě barevné provedení (černé a zlaté). Prodejní cena u 16GB verze je stanovena na 1 299 jüanů (tj. cca 4 780 Kč).

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

baterka a cena, nic víc na tom zajímavého bohužel není

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat