Apple vydal první betu iOS 10.3 s aplikací na hledání AirPods

Apple vydal první betu iOS 10.3 s aplikací na hledání AirPods
2017-01-25T09:15:40+02:00
• 25. 1. 2017
1

Apple včera vpodvečer překvapil a vydal první betaverzi operačního systému iOS verze 10.3. Ta sice bohužel nepřináší žádný „Theater mode“, jak se spekulovalo, avšak několik novinek zde přesto nalezneme. Jedná se například o možnost najít AirPods, mírně upravené nastavení systému, přechod na nový systém souborů a další detaily.

  

Sluchátka AirPods lze nově pomocí vestavěné aplikace Find ma iPhone najít – lze je prozvonit a lokalizovat ve vašem blízkém okolí. V nastavení se přesunula položka vašeho účtu úplně nahoru a přibyla položka Security. Velkou novinkou, kterou však uživatelé moc nepocítí, je přechod na nový systém souborů APFS (Apple File System). To by mohlo zajistit rychlejší chod systému. Aplikace Podcast získala nový widget. Siri se pak naučila výsledky Indické Premier League a International Cricket Council.

Dvě novinky se také týkají CarPlay, kde v bočním levém panelu přibyly nedávné aplikace. Nově tak máte možnost se například okamžitě přepnout do aplikace hudba. Dále pak v mapách máte možnost hledat nabíjecí stanice pro elektromobily.

Žádného „dark mode“ či „Theater mode“ neboli módu, co by přepnul rozhraní do tmavých barev jsme se nedočkali. Možná nás však Apple překvapí v další betaverzi. Každopádně finální verzi iOS 10.3 bychom mohli očekávat v průběhu března.

 

Zdroje: 9to5mac.com, macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Přemysl Vaculík

VIP 25. 1. 2017, 12:29

By mě zajímalo, jestli aplikace najde jen jedno sluchátko, nebo obě. Co když každé bude v jiné místnosti? :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat