Veliké slevy na telefony Vernee sponzorovaný článek

Veliké slevy na telefony Vernee [sponzorovaný článek]
2017-01-25T13:50:45+02:00
• 25. 1. 2017

Vernee opět zlevňuje své telefony. Nyní v rámci oslav nového čínského roku přichází tato mladičká společnost s výraznými slevami na své telefony. A v nabídce je hned celé jejich mobilní portfolio, kterému nyní dominuje poslední model Vernee Apollo, které se pyšní svým 2K displejem a přijatelnou cenou. Slevová akce se snížením cen až o 90 dolarů potrvá do pátého února.

Vernee Apollo, král ve své cenové relaci

Za 269 dolarů (6700 Kč) získáte parádní 5,5palcový displej s 2K rozlišením a k němu brýle pro virtuální realitu. Apollo se pyšní celokovou konstrukcí s 2,5D zakřiveným sklem. O chod se stará nadupaný procesor MTK Helio X25 s deseti jádry rozdělených do tří clusterů, které telefon vynesly v benchmarkových testech Antutu až ke sto tisícům bodů. Nejvyšší frekvence procesoru je 2,5 GHz.

Operační paměť má velikost 4 GB a interní úložiště má 64 GB. Dále tu máme skvělý fotoaparát Sony IMX230 s 21MPx rozlišením a možností natáčet videa o rozlišení 4K. Přední kamera má rozlišení 8 MPx. Dalším zajímavým prvkem je i pomalu rozšiřující se port USB-C.

Vernee Mars

Vernee Mars disponuje osmijádrovým procesorem MediaTek Helio P10 taktovaným na 2,3 GHz. Celkem má 4 GB operační paměti a interní úložiště se rozrostlo na 32 GB. To vám zaručí dostatek místa pro vaše fotografie a zároveň plynulý chod telefonu. Navíc aktualizace na Android 7 zaručuje tomuto telefonu spoustu nových funkcí, například vícero oken, lepší notifikace, šetření dat a mnoho dalšího. Když si telefon objednáte, budete mít v rukou první zařízení na světě s procesorem Helio P10, které má Android 7. Pořídit si tento vesmírný telefon za pouhých 169 dolarů, čili za 4300 Kč.

Vernee Apollo Lite

Stěží na současném trhu najedeme mobil tak výkonný, jako je námi recenzovaný Vernee Apollo Lite, a navíc tak cenově přijatelný, oproti nabídkám konkurence. Vernee dalo to Apolla Lite to nejlepší, co mohlo. Nalezneme zde desetijádrový procesor Helios X20, 4 GB operační paměti, 16 MPx fotoparát od Samsungu, funkci rychlonabíjení či čtečku otisku prstů. Výkonnostně skoro pokořil 100 tis. bodovou hranici v benchmarkovém testu Antutut v6 a to už je skvělý výsledek.

Navíc pro tento model se připravuje oficiální spuštění aktualizace na systém Android 7. Nyní si ho bude možné pořídit se slevou za cenu 159 USD (4 000 Kč).

Malý, ale nesmírně šikovný

Mluvíme o jejich zcela prvním telefonu. Vernee Thor je pětipalcový „trhač asfaltu“, který při své ceně 106 USD, čili 2500 Kč, je nepřekonaný ve své cenové třídě. Za tuto cenu dostanete telefon, který se pyšní kompaktními rozměry, 3 GB RAM a 16 GB ROM, rychlonabíjením, 16 MPx kamerou a osmijádrovým procesorem od MediaTeku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat