AnTuTu odhaluje novinku G3221 od Sony

AnTuTu odhaluje novinku G3221 od Sony
2017-01-24T17:50:38+02:00
• 24. 1. 2017
1

Letošní ročník veletrhu Mobile World Congress v Barceloně přinese od společnosti Sony několik nových telefonů, a dva z nich dokonce poběží na procesoru od MediaTeku. Navíc jeden z nich už v minulém týdnu byl odhalen pod kódovým označením G3221 přes známý benchmark AnTuTu, takže si můžeme o něm udělat jasnější obrázek. Japonský výrobce z něj nebude chtít před silnou konkurencí udělat žádné ořezávátko.

Ačkoliv neznáme přesnější úhlopříčku displeje, tak přední panel asi získá Full HD rozlišení nebo 16megapixelovou kamerku na stále oblíbené selfie snímky. Ve vnitřní části zaujme místo osmijádrový procesor Helio P20 (MT6757) od MediaTeku, grafický čip Mali-T880 a 4GB operační paměť RAM. Uživatelé dostanou svoje data na 64GB úložiště. Dále by nemusel chybět ani slot pro paměťové microSD karty.

Zadní část potěší 23megapixelovým senzorem fotoaparátu, kde ovšem může ještě hrát roli softwarové vylepšení. Softwarovou stránku zajistí systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat. Někteří si pohrávají s myšlenkou, že může jít o nástupce modelu Xperia M5, který přišel na svět v polovině roku 2015. Nicméně dělat v tuto chvíli nějaké závěry je asi brzo. Nezbývá nám nezbývá nic jiného než si počkat minimálně do konce února a vzpomínaný veletrh MWC.

Zdroj: playfuldroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Přemysl Vaculík

VIP 25. 1. 2017, 12:32

MediaTek a Sony? To mi nikdy nejde dohromady.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat