Alcatel přiveze až 5 telefonů na MWC

Alcatel přiveze až 5 telefonů na MWC
2017-01-30T07:55:42+02:00
• 30. 1. 2017

Jestliže se poslední spekulace týkající se společnosti Alcatel naplní, tak Sony nebude jediným výrobcem, který na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně oficiálně uvede rovnou 5 nových modelů. Každoroční událost letos vypukne už za měsíc a čerstvý únik informací potvrzuje účast čínského giganta pod křídly TCL. Navíc jedno z pětice zařízení by mělo konkurovat modulárním řešení od LG a Motoroly.

Modulární doplňky LG Friends neměly mezi uživateli nijak výrazný úspěch, za to Moto Mods od Motoroly sklidilo větší úspěch, a to i v našem redakčním testu. Alcatel se nejen podle snímků vydá podobnou cestou jako Motorola. Zadní vyměnitelné kryty mají být rovněž dostupné v několika variantách. Jejich přesná funkcionalita není zatím jasná až na jednu výjimku, která především zaujme milovníky hudby.

Zadní kryt vyplní LED diody, které se budou barevně přizpůsobovat druhu spuštěné hudby jako například u reproduktorů Pulse od JBL. Seznam specifikací podtrhuje 13megapixelový fotoaparát s duální přisvětlovací LED diodou nebo neupřesněný procesor od MediaTeku s osmi jádry pod kapotou. Prodejní cena přesáhne hranici 300 eur (tj. cca 8 107 Kč). Ovšem upřesnění přinese až tisková konference konaná 26. února.

Zdroj: tech2.hu

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat