Huawei oficiálně uvedl Enjoy 6s

Huawei oficiálně uvedl Enjoy 6s
2016-12-10T08:45:15+02:00
• 10. 12. 2016

Společnost Huawei oznámila vylepšenou verzi modelu Enjoy 6, který přišel na svět teprve v měsíci říjnu. Novinka nese název Enjoy 6s a ta oproti předchůdci samozřejmě zaujme řadou vylepšení. Čínský výrobce zapracoval jak na vnitřní stránce, tak menší proměnou prošlo i designové zpracování. Avšak v současné době není známo, zda telefon vůbec překročí hranice, když zařízení přišlo velmi krátce po poslední generaci.

huawei-enjoy-6s

Vpředu čeká 5palcový IPS LCD displej s HD rozlišením, pod nímž běží osmijádrový procesor Snapdragon 435 od Qualcommu o taktovací frekvenci 1,4 GHz, 3GB operační paměť RAM a interní úložiště s kapacitou 32 GB. Tloušťka telefonu klesla o 0,3 mm na líbivou hodnotu 7,66 mm, což se bohužel citelně odrazuje u baterie. Její velikost šla rapidně dolů o 1 080 mAh z původních 4 100 mAh.

Kovovou konstrukci v zadní části zabírá 13megapixelový senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED dioda a snímač otisků prstů. Seznam specifikací podtrhuje funkce dual-SIM nebo přední 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Z barevných variant je připraveno bílé, stříbrné a zlaté provedení. Nakonec se hodí zmínit prodejní cena 1 599 jüanů (tj. cca 5 943 Kč). Původní generaci pořídíte už od 1 300 jüanů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat