Gionee P7 oficiálně představen

Gionee P7 oficiálně představen
2016-12-17T10:15:28+02:00
• 17. 12. 2016

Produktová řada P od společnosti Gionee se dočkala modelu P7, přestože novinka s označením P7 Max dorazila na mobilní trhy o měsíc dříve. Nový telefon si nezasloužil žádnou oficiální akci pro novináře, takže čínský výrobce jej rovnou poslal na prodejní pulty. Zařízení samozřejmě vychází z většího provedení Max. Ovšem případným majitelům nabídne průměrnou výbavu nebo kompaktnější rozměry konstrukce.

gionee-p7 gionee-p7-2

Vpředu máte k dispozici 5palcový displej s HD rozlišením, který chrání sklo Soda Lime, což je méně známá alternativa ke Gorille Glass od Corningu. Pod kapotou zaujímá místo čtyřjádrový procesor od neupřesněného dodavatele (asi MediaTeku) taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, 2GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 16 GB rozšiřitelné přes slot pro paměťovou microSD kartu. Výdrž má pod kontrolou 2 300mAh baterie.

Zadním partiím patří 8megapixelový senzor fotoaparátu a jedna LED dioda na přisvětlení snímků. Softwarovou stránku zastupuje systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow skrytý pod nadstavbou Amigo OS 3.2. Výbavu uzavírá podpora LTE, VoLTE, Bluetooth 4.0, WiFi, GPS či přední 5megapixelová kamerka. Barevné varianty jsou dvě – šedá/zlatá a prodejní cena po přepočtu vychází na 3 815 Kč bez daně.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat