Apple iPhone 6s v těle Xiaomi Mi Mix

Apple iPhone 6s v těle Xiaomi Mi Mix
2016-12-20T07:15:16+02:00
• 20. 12. 2016

Na trh se před několika měsíci dostal vůbec první telefon bez rámečků, kterým byl Xiaomi Mi Mix. Zařízení disponuje velkým 6,4palcovým displejem, v ruce tak budete mít opravdového obra a vězte nebo ne, ucítíte to. Nicméně, vždy se najdou tací, kteří by chtěli podobný smartphone, ale s konkurenčním operačním systémem.

Na tuto problematiku se zaměřil domácí kutil pod pseudonymem @YeJi-MIX, který na YouTube nahrál video, a v něm krok po kroku dokazuje své schopnosti. Nyní do svých rukou vzal loňský model iPhonu 6s a rozhodl se z něj udělat bez rámečkové Xiaomi Mi Mix. Ačkoliv konečný produkt vypadá poněkud kostrbatě, nelze mu upřít jeho vynalézavost.

Samotný telefon funguje prý podle očekávání, tedy až na pár drobností. Aby vůbec mohl takový model sestrojit, musel z dolní části telefonu odstranit Home button, který nahradil softwarovým Assistive Touch. Díky tomu mohl zanechat zadní fotoaparát.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat