Huawei P10 prošel testem GFXBench

Huawei P10 prošel testem GFXBench
2016-11-14T16:15:27+02:00
• 14. 11. 2016

Grafický benchmark GFXBench měl již možnost vyzkoušet následovníka modelu P9 od společnosti Huawei. Současná generace telefonu musí dělat radost čínskému výrobci, což potvrzují tři miliony prodaných zařízení za poslední dva měsíce, takže vlastně ani nemají žádný důvod spěchat s uvedením dalšího nástupce. Připravovaná novinka s označením P10 bude rozhodně muset navázat na úspěchy, a to nebude mít vůbec jednoduché.

huawei-logo

Nový Huawei P10 by měl podle uvedeného výpisu z databáze získat 5,5palcový displej s rozlišením 2 560 x 1 440 pixelů, který pod sebe dostane osmijádrový procesor Kirin 960 z vlastní dílny o taktovací frekvenci 2,3 GHz a grafický čip Mali G-71. Dále se odhaluje 6GB operační paměť RAM a 256GB interní úložiště, u něhož se tentokrát snad obejdeme i bez slotu pro paměťové microSD karty.

Specifikace pokračují 12megapixelovým fotoaparátem, přední 8megapixelovou kamerkou nebo systémem Android v poslední verzi 7.0 Nougat. Zatím není jasné, zda hlavní fotoaparát opět ponese značku Leica. Nicméně kódové označení LON-L29 nahrává tomu, že skutečně výbava patří Huaweii P10, protože LON-L19 patří nynějšímu Huaweii P9. K oficiálnímu odhalení může dojít až koncem března nebo začátkem dubna příštího roku.

huawei-p10

Zdroj: theandroidsoul.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat