Cestujte metrem v Londýně

Cestujte metrem v Londýně
2016-11-10T13:30:25+02:00
• 10. 11. 2016
1

Mnoho malých kluků sní o tom, že jednou budou řídit velké stroje, které se kolem nich vyskytují. Jejich dětská léta jim můžete zpříjemnit tím, že jim ukážete následující hru, která se zaměřuje na řízení metra v Londýně. Můžete tak svým dětem dopřát oddechovou hru bez jakéhokoliv zabíjení apod.

Subway Simulator 2 je pokračováním úspěšného prvního dílu. Rozdílem mezi nimi je lepší grafická zpracovanost u nového dílu a nové soupravy vozů. Ze začátku budete jezdit v nepříliš moderním voze metra, který však můžete po čase opustit, to uděláte tak, že budete pokračovat ve sbírání bodů a následně si za mince zakoupíte soupravy nové. Při řízení je nutné dodržovat rychlost a předepsaná pravidla. Nelze nic ošidit a hra vás za každé porušení předpisů potrestá. Rozhodně tedy nedoporučuji proletět v jakékoliv stanici metra v plné rychlosti.

af6vpsrkygti4ehrqfhmkbsmxl-1ohyh screenshot

Řízení není o tom, že byste zmáčkli tlačítko a jeli, plyn přidáte pomocí páčky na levé straně, kterou určujete rychlost. Snižování tempa je ovládáno stejnou páčkou a před stanicemi budete muset rychlost ubírat postupně. Vývojáři se postarali o to, abyste během sekundy nezabrzdil z např. 110 km/h. Při zastavení ve stanici je nutné ohlásit, kde se nacházíte, a samozřejmě nesmíte zapomenout otevřít dveře cestujícím. V horní části se nachází tabulka s kapacitou soupravy, tzn. kolik lidí vlastně vezete.

fg2utfyevbcurx9uwzja8iwyq_ayzcxw ey5q7_k9ubnazoneijbd4btfydjdg6td

Hra není určena pouze pro menší, zajisté zaujme i dospělé, kteří si chtějí po těžké práci v klidu odpočinout a relaxovat hraním nějaké jednoduché hry. Subway Simulator 2 je k dispozici pro operační systém Android zdarma.

logo-app Subway Simulator 2: London TeenGames Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

položka nenalezena

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat