YouWakeMe – aplikace pro příjemnější vstávání

YouWakeMe – aplikace pro příjemnější vstávání
2016-10-17T12:27:27+02:00
• 17. 10. 2016

V obchodech se poměrně nedávno objevila nová budíková služba, a to YouWakeMe. Tato aplikace nemění jen design obyčejného budíku a nepřipadává pouze nové tóny. YouWakeMe se dá nazývat sociálním budíkem, jelikož vás mohou vzbudit přátelé, či některé známe osobnosti.

web-logo

Jak to funguje? Při nastavování budíku máte možnost určit, zda bude budík sociální či privátní. Pokud zvolíte privátní budík, tak se vlastně nic moc nemění, jelikož budete buzeni klasickým pípáním či jiným zvukem podle toho, jaký si nastavíte.

Zajímavější je naopak budík sociální. U tohoto budíku nastavíte čas, kdy chcete vstávat, a pak již nic neřešíte. Pokud tuto aplikaci mají i vaši známí či kamarádi z Facebooku, tak se jim ukáže u vašeho jména ikonka mikrofonu. Dotyčný poté má možnost nahrát krátký vzkaz, který vás vzbudí. Pokud však nikdo nenahraje žádnou zprávu, tak budete vzbuzeni obyčejným pípáním, takže se nemusíte bát, že by vás budík nevzbudil.

 screenshot_2016-10-17-10-49-27-082_youwakeme-droid screenshot_2016-10-17-10-49-38-213_youwakeme-droid

Jelikož je aplikace poměrně nová, tak zatím nemá velkou komunitu uživatelů, z tohoto důvodu je zde možnost, že budete vzbuzeni takzvaným balíčkem. Tyto balíčky obsahují nahrávky písniček nebo hlášek od známých osobností. Takže pokud nemáte žádného známého, který by měl tuto aplikaci, tak máte dvě možnosti. Buď pozvat přátele k této aplikaci nebo se nechat vzbudit balíčkem. Některé balíčky jsou však placené, ale ne běžnou měnou, jedná se o měnu virtuální. Tuto měnu máte možnost získat několika způsoby, a to vzbuzením jiného kamaráda nebo sdílením této aplikace.

screenshot_2016-10-17-10-49-54-515_youwakeme-droid screenshot_2016-10-17-10-50-00-938_youwakeme-droid

Celkově mě aplikace velmi zaujala, jelikož vstávání nemusí být pořád stejné a nikdy nevíte, kdo vás vzbudí a jak. Otázkou však zůstává jestli se aplikace prodere napovrch a budou zde další a další balíčky. Aplikace je dostupná jak pro operační systém Android tak i pro iOS. Co se designové provedení týče, tak musím vývojáře pochválit, jelikož celá aplikace je svěží a přehledná.

logo-app YouWakeMe YouWakeMe Zdarma ANDROID logo-app YouWakeMe - Social Alarm Clock Developer Zdarma iOS

Zdroj: youwake.me

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat