Jak vybrat správné pouzdro na mobil? sponzorovaný článek

Jak vybrat správné pouzdro na mobil? [sponzorovaný článek]
2016-10-21T08:04:09+02:00
• 21. 10. 2016

Pokud hledáte kryt na telefon, doporučujeme vám navštívit eshop www.mobilni.cz, před tím si ale přečtěte našeho krátkého průvodce. Vybrat si to pravé pouzdro na mobil může být v dnešní přesycené nabídce frustrující záležitost. Jak se má člověk zorientovat v záplavě různobarevných krytů s nejrůznějšími vzory a v tisících barevných provedeních. Člověk až může zapomenout na primární funkci krytu, kterou je ochrana telefonu, kterou bychom měli vždy preferovat před designovým provedením. Pouzdro bychom si měli vybírat především podle našeho životního stylu.

gel1 s-ip5g-6980b-1

Silikonová a plastová pouzdra

V případě že hledáte základní ochranu pro mobil a nechce se vám moc investovat, tak byste měli sáhnout po silikonovém nebo plastovém krytu. Tato pouzdra navíc vynikají svými rozměry, protože mobilu „padnou na míru“ a příliš ho nezvětšují. Takže pokud máte už teď problémy s tím narvat váš mobil s 5,5″ displejem do kalhot, je to pro vás ta správná volba. Nevýhodou tohoto typu pouzdra je, že telefon neochrání před nárazy na displej. Respektive ho ochrání jen pokud dopadne na rovnou plochu, protože hrany krytu trochu vyčnívají nad displej. Pokud telefon nosíte v kapse s klíči, doporučujeme displej dodatečně chránit ochranným sklem nebo fólií.

Charakteristika plastu a silikonu se od sebe trochu liší. Plast má tu výhodu, že se jeho vlastností v průběhu používání nemění, a pokud vám mobil hodně nešťastně nespadne, tak vám vydrží po celou dobu životnosti telefonu. Gel oproti plastu díky své poddajnosti lépe absorbuje rány a je nezničitelný, nicméně po určité době se může začít špinit.

sas8970g-4 sas8970g-3

Flipová neboli peněženková pouzdra

Pokud hledáte pouzdro, které ochrání na rozdíl od silikonového nebo plastového krytu i displej a vy nebudete muset řešit ochranné sklo nebo fólii, tak je pro vás to pravé řešení peněženkové pouzdro. To vypadá podobně, ostatně jak název napovídá, jako peněženka. Jeho výhodou je maximální ochrana telefonu, který je chráněný ze všech stran. Pouzdra navíc mají hezké designy, takže poslouží i jako stylový doplněk. Pokud nejste milovníky extravagance, tak v nabídce najdete i elegantní jednoduché kryty.

Výhodou peněženkového pouzdra jsou navíc přihrádky, kam si můžete uschovat drobnosti. Vejde se do nich kreditka, občanka nebo bankovky. Další vychytávkou je, že si můžete z pouzdra složit stojánek na telefon, který ho drží ve svislé poloze. Skvělé pro sledování filmů nebo prezentací!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat