Využijte předprodeje a získejte velkou slevu sponzorovaný článek

Využijte předprodeje a získejte velkou slevu [sponzorovaný článek]
2016-09-19T08:14:08+02:00
• 19. 9. 2016
1

Everbuying.net patří k předním obchodům s elektronikou. Mnoho telefonů, ale i tabletů se zde prodává mnohem dříve než kdekoliv jinde a přitom se jedná o seriózní nabídky. Nově byl do portfolia obchodu zařazen zcela nový model Vernee Mars. Pokud slevu využijete, ušetříte téměř 1 000 Kč.

Vernee Mars je telefon, který má své specifikace na vysoké úrovni. Bude na vás totiž čekat 4GB paměť RAM  a 8jádrový procesor Helios P10. Procesor je taktován na vysoké 2 GHz. Výbava je na špičkové úrovni, ale nejedná se pouze o vnitřnosti, které jsou kvalitní.

vystrizek

Zpracování je detailní a celé tělo je vyrobeno z kovu. Při držení budete mít pocit kvality a rozhodně se nebudete muset bát ukázat s telefonem na veřejnosti. Důležitý je i displej, na své si přijdou milovníci větších obrazovek. 5,5palcový fullHD displej zaručuje kvalitní podání barev a jemnost. Při hraní her se nebude nic zasekávat díky výkonnému grafickému čipu Mali-T860 MP2.

vystrizek

K dispozici budete mít 32 GB úložiště pro své fotografie, hry a aplikace. Vše funguje na operačním systému Android 6 Marshmallow, který je nejnovější verzí, jakou můžete mít. Zadní fotoaparát má 13 MPx a přední 5 MPx. Těšit se můžete z vymožeností, jakými jsou například čtečka otisku prstů anebo podpora USB C. Telefon podporuje česká LTE pásma.

vystrizek

Pokud si telefon objednáte na těchto stránkách akce, pak dostanete slevu 30 $. Celková cena zařízení se slevou je 199 $ (4 790 Kč). Slevový kód je: EBMARS.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

charli charli

19. 9. 2016, 10:09

A jak to bude mít s podporou CZE LTE?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat