Instant Video u Messengru, konkurence pro Google Duo?

Instant Video u Messengru, konkurence pro Google Duo?
2016-09-02T12:20:52+02:00
• 2. 9. 2016

Google představil aplikaci Duo, v níž je převážně využité sdílení obrazového obsahu mezi více stranami. Bezduché psaní zpráv má být tedy ukončeno. Ale jak již víme, konkurence reaguje velmi rychle. Konkrétně Facebook má dostatek financí na to, aby mohl od konkurence převzít nápad a předělat jej dle svých představ. A přesně to se stalo. Představujeme vám tak Instant Video v aplikaci Messenger.

FacebookInstantVideo

Již tedy v pravém horní rohu nemáme ikonku hovoru, ale video kamery, která okamžitě otevře malé okno a sdílí obraz. Zvuk je však v základu vypnutý, což se zdá jako velmi zvláštní nastavení. A kde je vlastně rozdíl? Pokud nebudete chtít, nemusíte video sdílet druhému uživateli nazpět. V pravém horním rohu se po začátku sdílení objeví připnuté video, takže nemusíte mít strach, že na své zprávy neuvidíte.

Pokud si tuto novou funkci chcete též vyzkoušet, je nutné, aby obě strany měly nainstalovány nejnovější verzi aplikace Messenger. Poté už stačí jen zavolat příteli a je to. Nicméně ještě bych rád připomněl, že sdílení video obsahu je náročné na sdílení dat. Pokud tedy nemáte extra velké FUP, častější volání vám může způsobit brzké vyčerpání dat od vašeho operátora.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat