Garmin oznámil nové chytré hodinky Forerunner 35

Garmin oznámil nové chytré hodinky Forerunner 35
2016-09-02T11:59:33+02:00
• 2. 9. 2016

Garmin, firma zabývající se výrobou chytrých hodinek a náramků, nově oznámila příchod dalšího modelu s názvem Forerunner 35. S ním bude moci uživatel využít například GPS modul nebo měřič tepu Elevate, jež vás bude monitorovat 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Hodinky jsou též vybaveny senzory pro sledování vašich kroků, rychlosti, ujeté a nachozené vzdálenosti, a v neposlední řadě spálených kalorií.

Garmin-Forerunner-35_1 Garmin-Forerunner-35

Velmi důležitou součástí je v dnešním světě i trocha toho propojení s dalším chytrým zařízením. Samozřejmostí jsou pak oznámení o tom, jak si uživatel vede. Ať se bavíme o počtu nachozených kilometrů nebo hodinách strávených během. Ještě důležitější jsou pak upozornění na příchozí oznámení, hovory, textové zprávy a například akce zaznamenané ve vašem osobním kalendáři. Co se baterie týká, vydržet by uživateli měli po dobu devíti dnů a 13 hodin v tréninkovém módu.

Forerunner 35, jak již bylo řečeno výše, nabízí synchronizaci, a to konkrétně s mobilní aplikací Garmin Connect Mobile. S touto funkcionalitou se nabízí možnost sdílet svou aktivitu v kruhu rodiny a přátel. Dokonce spolu může celá rodina soutěžit, a pokud bude chuť, existuje i možnost začít soupeřit s ostatními uživateli po celém světě. Cena byla stanovena na 199,99 $, což je v přepočtu přibližně 4850 Kč. Dále budeme mít možnost si zvolit ze čtyř barevných variant – limelight, frost blue, černá a bílá. Dostupné hodiny mají být v třetím čtvrtletí letošního roku.

 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat