Xiaomi Mi Max v detailním rozboru zajímavost

Xiaomi Mi Max v detailním rozboru [zajímavost]
2016-08-03T07:34:38+02:00
• 3. 8. 2016

V květnu tohoto roku nám Xiaomi představilo svůj model Mi Max. My jsme ho pro naše čtenáře otestovali o pár dnů později. Pokud patříte mezi milovníky mobilního hardwaru, nemělo by vám uniknout video společnosti Lion Mobile (provozovatel xiaomimobile.cz). Ve videu se můžete podívat zblízka na to, jak je výše uvedený smartphone sestavený.

Pokud model Mi Max unikl vaší pozornosti, tak vám ho alespoň krátce představím. Telefon je vybavený displejem s úhlopříčkou 6,44palce. Uvnitř pracuje procesor Qualcomm Snapdragon 652 s 8 jádry. Ten je doplněn o 3 nebo 4 GB operační paměti v závislosti na verzi přístroje. Uživatelé si mohou tento přístroj zakoupit s úložištěm v rozmezí mezi 16 až 128 GB s tím, že je možné interní paměť rozšířit skrze paměťovou kartu až o dalších 128 GB.

Xiaomi Mi Max - díly-1

Pro pořizování fotografií je k dispozici zadní 16 MPx fotoaparát. Telefonu nechybí ani čtečka otisků prstů. Baterie dosahuje kapacity 4850 mAh. To vše pak zastřešuje operační systém Android 6 s nadstavbou MIUI v8.

Jak jsem ale zmínil v úvodu článku, Lion Mobile uživatelům nabízí detailní pohled prostřednictvím videa na tento přístroj, a to včetně popisu jednotlivých komponent.

Pokud vás tento přístroj jakkoliv zaujal, rozhodně se neváhejte podívat na naši videorecenzi nebo 28. díl našeho seriálu ochutnávky.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat