iPhone 7 na dalších snímcích a videích

iPhone 7 na dalších snímcích a videích
2016-08-08T07:53:54+02:00
• 8. 8. 2016

O nadcházejícím modelu iPhone by se již pomalu dalo hovořit jako o veřejném tajemství. Stále unikají nové a nové fotografie iPhonu 7 a jeho větší verze. Nyní jsme se dokonce dočkali videa, které ukazuje funkční testovací prototyp iPhonu 7. YouTuber UnboxTherapy nám zase ukazuje iPhone 7 Plus v modré barvě. To však může být jen prototyp.

IMG_2776 IMG_2777

Nový iPhone 7 tak přijde v několika nových barvách. Některé zdroje stále hovoří o tom, že modrá barva nakonec prodávána nebude. Místo ní má však přijít určitě iPhone 7 v tmavší šedé variantě, která má být téměř černá. Zatím není jasné, zda nahradí nynější Space Gray, pravděpodobně však ano. Na snímcích výše můžete také vidět kousky v růžové barvě.

Téměř s jistotou lze již dnes říci, že větší model přijde s duálním fotoaparátem. Zda však dorazí i se Smart konektorem, který má sloužit pro připojení různého příslušenství, stále není jasné. Nový iPhone má dále přinést rychlejší procesor a zároveň má přijít o 3,5 mm jack na sluchátka. Představen bude na začátku září.

Zdroje: twitter.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat