Blu začíná lákat na model Pure XR

Blu začíná lákat na model Pure XR
2016-08-20T10:10:29+02:00
• 20. 8. 2016

Nový model s názvem Pure XR je již na cestě k novým majitelům. Společnost Blu Products ho oznámila zatím jen přes sociální sítě, ale oficiálně bude znám ještě tento měsíc – přesněji 29. srpna. Americký výrobce pocházející z Miami k očekávané události vydal reklamní plátek, který toho bohužel moc neprozrazuje. Novinka si podle spekulovaných specifikací najde místo v nejvyšších řadách mezi současnými telefony.

Blu Pure XR

Blu Pure XR by mohl vycházet ze zařízení Gionee S8, jak se například v minulosti stalo u Energy XL a Marathon M5 Plus. Ani jedna strana tehdy samozřejmě neprozradila žádné informace a ani tentokrát tomu samozřejmě není jinak. Když dáme dohromady veškeré indicie, tak očekávaný model vpředu nabídne 5,5palcový AMOLED displej s Full HD rozlišením a 8megapixelovou kamerku na oblíbené selfie snímky.

Pohonnou jednotku bude tvořit 4GB operační paměť RAM, osmijádrový procesor Helio P10 od MediaTeku a rozšiřitelné 64GB úložiště. Za nimi následuje 16megapixelový fotoaparát (f/1.8), přisvětlovací LED dioda nebo baterie o velikosti 3 000 mAh. Softwarovou výbavu podtrhuje Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow. Přední tlačítko v sobě ukryje snímač otisků prstů. Nakonec zbývá dodat prodejní cenu 299 dolarů (tj. cca 7 167 Kč) za odemčenou verzi.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat