Sharp Aquos Mini SH-03H – kompaktní rozměry skrývají pořádný výkon

Sharp Aquos Mini SH-03H – kompaktní rozměry skrývají pořádný výkon
2016-07-01T13:05:31+02:00
• 1. 7. 2016

Chytrým telefonům s kompaktním displejem a zároveň i celkovými rozměry pomalu odzvonilo. Na mobilním trhu jistě naleznete světlé výjimky, které jsou u nás buď nedostupné, jejich prodejní cena je přemrštěná, nebo nejsou pro konečného uživatele dostatečně vybavené. Společnost Sharp oficiálně představila model Aquos SH-03H a ten to jenom potvrzuje. Japonský výrobce využil snad každý kousek místa, aby vyšel vstříc po všech stránkách.

Sharp-Aquos-mini-SH-03H (2)

Sharp Aquos Mini SH-03H vpředu zabírá 4,7palcový displej s Full HD rozlišením, což při rozměrech 126 x 66 mm je více než 73 % celé čelní plochy. Tělo o tloušťce 9 mm v sobě ukrývá šestijádrový procesor Snapdragon 808, grafický čip Adreno 418, 3GB operační paměť RAM či 16GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Celková váha zařízení je přívětivých 120 gramů a získaná certifikace IP68 zaručuje zvýšenou odolnost.

V zadní části čeká 13,1megapixelový senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED dioda a baterie s kapacitou 2 810 mAh. Milovníci selfie snímků ocení přední 5megapixelovou kamerku se zorným polem až 83 stupňů. K hlavnímu kormidlu se postavil systém Android v nejnovější verzi 6.0 Marshmallow. Závěrem zbývá udat prodejní cenu, kterou si Sharp určil na 435 dolarů (tj. cca 10 633 Kč bez daně).

Sharp-Aquos-mini-SH-03H Sharp-Aquos-mini-SH-03H (1)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat