Rychlá sleva u Vernee sponzorovaný článek

Rychlá sleva u Vernee [sponzorovaný článek]
2016-07-02T07:10:40+02:00
• 2. 7. 2016

Vernee je sice začínajícím výrobcem telefonů, a do budoucna plánuje i další zařízení, avšak už nyní se dostává na popředí mezi menšími společnostmi na asijském trhu. Dnes vás tak chceme upozornit na slevovou akci, kde budou zlevněny oba modely. Tedy jak top model Apollo Lite, tak i sourozenec pro nižší třídu s názvem Thor.

图片1

První si tedy povíme o top modelu Vernee, který nese název Apollo Lite a nabízí uživateli v první řadě 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, 5MPx přední a 16MPx zadní kameru – oboje mají senzor od Samsungu (S5K5E2 a S5k3P3). Pod šasi tepe SoC od MediaTeku, konkrétně model Helio X20 (MTK6797), který je vyroben 20nm technologií. Společně s tím je k dispozici 4GB operační paměť a 32GB interní úložiště, jež lze rozšířit až o dalších 128 GB.

Za zmínku jistě stojí předinstalovaný operační systém Android 6.0 Marshmallow a baterie o kapacitě 3180 mAh. To je slušný nadprůměr a při plné zátěži vám zařízení vydrží bez problémů den. Podpora LTE sítí je samozřejmostí. Ve slevové akce se zařízení prodává za necelých, v přepočtu přibližně, 5000 Kč.

 

图片3

Druhým zařízením, které ovšem patří do nižší třídy, je model Thor, který rozhodně dokáže ledaskoho oslnit. Se svou cenou, ještě navíc sníženou, se jedná o velmi malé obstojně výkonné zařízení, které se svou výdrží na jedno nabití pokryje bez problémů den až dva. Na přední straně pak najdeme 5palcový displej s HD rozlišením.

Též nese titul nejlevnějšího zařízení s 3GB operační pamětí a osmijádrovým procesorem od MediaTeku. Uživatel může využít i 16GB interní úložiště nebo 13MPx hlavní kameru. Samozřejmostí je pak Android 6.0 Marshmallow, podpora LTE sítí nebo baterie o kapacitě 2800 mAh, což je slušné. Co se ceny týká, zařízení je zlevněno na necelých 100 $ – to je přibližně 2500 Kč.

图片4

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat